Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@23:41:25 GMT

سد مخمل‌کوه تنها 20 تا 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۷۴۴۸۸

سد مخمل‌کوه تنها 20 تا 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

نماینده خرم‌آباد و دوره چگنی در مجلس بر تسریع در روند اجرای طرحهای توسعه‌ی اقتصادی و عمرانی لرستان تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد بیرانوندی در جلسه‌ مجمع نمایندگان استان اظهار کرد: مجلس اعتبارات خوبی به روستاها داده و همچنین صندوق توسعه‌ ملی نیز اعتبارات خوبی دارد که ما باید مطالبات درباره‌ توسعه‌ی استان را براساس برنامه‌ریزی روی این‌گونه موارد بیشتر از گذشته پیگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان اضافه کرد: باید در ساخت آزادراه خرم‌آباد به بروجرد با استفاده از پیمانکاران قوی استفاده کرد. متأسفانه نمی‌دانیم چه زمانی قرار است آزادراه خرم‌آباد به بروجرد به اتمام و بهره‌برداری برسد!

بیرانوند ادامه داد: راه و ریل دو ابزار مهم زیرساختی برای جذب سرمایه‌گذاران هستند و توقع ما به ‌عنوان نمایندگان مردم آن است که این‌گونه زیرساخت‌ها در استان به‌صورت جدی پیگیری شوند و کاستی‌ها رفع شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به مشکل کندی ساخت سد مخمل‌کوه خرم‌آباد اشاره کرد و یادآور شد: سد مخمل‌کوه برای تأمین آب شرب (تجمیع و یکسان‌سازی‌ آب شرب) و تأمین آب برای صنایع خرم‌آباد از جمله کارخانه لاستیک‌سازی، باید سریع‌تر ساخته شود که متأسفانه تاکنون فقط بین 20 تا 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی از جاده‌ی سپیددشت به‌عنوان جاده‌ی مرگ نام برد و خواستار شد مشکلات ایمنی این جاده برطرف شود که از مطالبات مردم است.
بیرانوندی خاطر نشان کرد: هنوز گام مهمی برای تکمیل ساخت سد زیبامحمد برداشته نشده است که این هم جای تأسف دارد. در سال گذشته هم متأسفانه مبلغ ناچیزی به آن اختصاص دادند.
نماینده خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع ایجاد پتروشیمی برای شهرستان چگنی فقط در حد یک شعار و یک عنوان باقی نماند و به این شهرستان توجه شود چرا که دوره چگنی دارای ظرفیت‌های گردشگری و سرمایه‌گذاری است و توقع آن است به مشکلاتش توجه شود و در بین اولویت‌های زیرساختی قرار گیرد. همچنین وعده دادند که شهرک صنعتی شماره چهار ساخته می‌شود ولی احداث نشد و توقع داریم این موضوع نیز در دستور کار قرار گیرد.

بیرانوندی همچنین با اشاره به وضعیت تیم فوتبال خیبر خواهان این شد که یک همت همگانی مدیریتی برای رفع مشکلات این تیم انجام شود.

نماینده خرم‌آباد و چگنی افزود: در زمینه‌ی گردشگری سال ‎ هاست شعار سر می‌دهیم و بسیاری از ظرفیت‌های گردشگری استان هنوز مشکلات اساسی زیرساختی دارند.

وی تصریح کرد: هنوز نتوانسته‌ایم طرح جامع برای رونق گردشگری در منطقه‌ی آبشار بیشه را اجرایی کنیم و هنوز جاده‌ی دسترسی به این ظرفیت مهم گردشگری، مشکلاتی دارد.

بیرانوندی با اشاره به محور جاده‌ای پل هرو به بیران‌شهر خاطرنشان کرد: تردد در این جاده زیاد و آمار مرگ و میر هم در آن بالا بوده و توقع مردم آن است مشکلات این جاده رفع شود. 

عکس خبر آرشیوی است
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۴۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است

ایسنا/اصفهان فرماندار نایین گفت: گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار ‌کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نایین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان به‌عنوان اولین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور برای رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار نایین افزود: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چند سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نایین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نایین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نایین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نایین است که نیاز به بررسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم
  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد در آستانه افتتاح با حضور رئیس‌جمهور
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • پیشرفت ۷۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی لرستان
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است